Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Contacten synchroniseren

We vragen toestemming voor toegang tot je contacten om je te helpen bij het vinden van en contact leggen met je vrienden op BeReal.

Je kunt er op elk moment voor kiezen om je contacten niet te delen:

  1. Ga naar je profiel.
  2. Ga naar instellingen (rechtsboven).
  3. Tik op ‘Privacy’.
  4. Schakel de optie 'Contacten synchroniseren' uit om te stoppen met het delen van je contacten.

Je kunt het delen van contacten op elk moment inschakelen via het menu 'Privacy'.

Wat gebeurt er als ik mijn contacten niet langer deel?

      - Je ontvangt niet langer aanbevelingen voor vrienden op basis van contacten.
      - Gebruikers kunnen je echter nog steeds vinden via gemeenschappelijke vrienden of door op je gebruikersnaam te zoeken.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1070 van 1592