Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Mijn herinneringen zijn een verzameling van je eerder geplaatste BeReals. Alleen jij kunt Mijn herinneringen bekijken, ook je BeReal-vrienden niet.

Herinneringen worden weergegeven in je profiel en zijn standaard ingeschakeld. RealMojis en reacties worden niet opgeslagen in herinneringen. Tik op 'Bekijk al mijn herinneringen' in je profiel om je eerdere BeReal-berichten te bekijken. Bij het bekijken van een herinnering kun je ervoor kiezen deze te delen, downloaden of verwijderen door op het pictogram 'meer' rechtsboven te tikken. De herinnering van vandaag verwijderen, verwijdert niet het BeReal-bericht van vandaag.

Mijn herinneringen deactiveren/aanzetten

  1. Ga naar je profiel.
  2. Tik op de optie 'meer' rechtsboven om de instellingen te openen.
  3. Tik op 'Herinneringen'.
  4. Tik op 'Herinneringen deactiveren of verwijderen' of 'Herinneringen aanzetten'.
  5. Bevestig je keuze.

Als je je herinneringen deactiveert, worden alle herinneringen voorgoed gewist. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

 

Bekijk onzeartikelen voor probleemoplossing als je problemen hebt met Mijn herinneringen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 22906 van 40119