Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Blokkeren geeft je controle over hoe andere gebruikers met je omgaan.

Hoe blokkeren werkt

Een geblokkeerde gebruiker kan dit niet:

- Je vriendschapsverzoeken sturen.
- Je BeReal berichten bekijken en erop reageren.
   - De reacties die je achterlaat op andere BeReal berichten bekijken.
   - Je profielinformatie bekijken.

Als je bevriend bent met een gebruiker en hen blokkeert, ben je geen vrienden meer met hen. Als je vrienden wilt worden met die gebruiker op BeReal, moet je de blokkering opheffen en een vriendschapsverzoek sturen.

Een geblokkeerde gebruiker krijgt geen bericht dat ze geblokkeerd zijn.

Hoe een gebruiker blokkeren

  1. Ga naar het profiel van de gebruiker die je wilt blokkeren.
  2. Tik op het menu met drie puntjes in de rechterbovenhoek.
  3. Kies de optie om te blokkeren.

Hoe een gebruiker deblokkeren

  1. Ga naar je profiel.
  2. Tik op het menu met drie puntjes in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op 'Privacy'.
  4. Tik op 'Geblokkeerde gebruikers'.
  5. Tik op de x naast de gebruiker die je wilt deblokkeren en bevestig.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1400 van 1865