Hoppa till huvudinnehållet

Blockering ger dig kontroll över hur andra användare interagerar med dig.

Hur blockeringen fungerar

En blockerad användare kan inte:

- Skicka inbjudningar till dina vänner.
- Se eller reagera på dina BeReal-inlägg.
   - Se de reaktioner du lämnar på andra BeReal-inlägg.
   - Visa din profilinformation.

Om du är vän med en användare och blockerar honom eller henne kommer du att ta bort honom eller henne från din vänskap. Om du vill bli vän med den användaren på BeReal måste du avblockera och skicka en inbjudan till en vän.

En blockerad användare meddelas inte om att han eller hon har blockerats.

Hur du blockerar en användare

  1. Gå till profilen för den användare som du vill blockera.
  2. Tryck på menyn med tre punkter i det övre högra hörnet.
  3. Välj det alternativ som ska blockeras.

Hur du avblockerar en användare

  1. Gå till din profil.
  2. Tryck på menyn med tre punkter i det övre högra hörnet.
  3. Tryck på Integritet.
  4. Tryck på "Blockerade användare".
  5. Tryck på x:et bredvid den användare som du vill avblockera och bekräfta.
Var denna artikel till hjälp?
1684 av 2268 tyckte detta var till hjälp