Hoppa till huvudinnehållet

Kontrollera vem som kan hitta mig på BeReal

En sak i taget. Vi delar aldrig användarnas telefonnummer med andra användare. Du kan dock styra vem som kan hitta dig med hjälp av ditt telefonnummer på BeReal. Du har alltid möjlighet att välja att inte dela med dig av ditt telefonnummer:
  1. Gå till din profil.
  2. Öppna inställningar (övre högra hörnet).
  3. Tryck på 'Integritet'.
  4. Stäng av alternativet 'Hitta mig via mitt telefonnummer' för att sluta dela ditt telefonnummer.
Vad händer om jag inte längre delar mitt telefonnummer?
  • Du kommer inte längre att få rekommendationer om vänner baserat på ditt telefonnummer.
  • Andra BeReal-användare kommer inte att kunna hitta dig med hjälp av ditt telefonnummer.
  • Användarna kan dock fortfarande hitta dig via gemensamma vänner eller genom att söka efter ditt användarnamn.
Var denna artikel till hjälp?
542 av 787 tyckte detta var till hjälp