Hoppa till huvudinnehållet

Kontaktsynkronisering

Vi ber om tillåtelse att få tillgång till dina kontakter för att hjälpa dig att hitta och få kontakt med dina vänner på BeReal.

Du kan när som helst välja att inte dela med dig av dina kontakter:

  1. Gå till din profil.
  2. Öppna inställningar (övre högra hörnet).
  3. Tryck på Integritet.
  4. Stäng av alternativet "Kontaktsynkronisering" för att sluta dela dina kontakter.

Du kan när som helst aktivera kontaktdelning från menyn "Sekretess".

Vad händer om jag inte längre delar med mig av mina kontakter?

      - Du kommer inte längre att få rekommendationer om vänner baserat på kontakter.
      - Användarna kan dock fortfarande hitta dig via gemensamma vänner eller genom att söka på ditt Användarnamn.

Var denna artikel till hjälp?
1361 av 2035 tyckte detta var till hjälp