Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Met de instelling publiek kun je bepalen wie je BeRealkan bekijken. Je gekozen publiek wordt opgeslagen voor toekomstige berichten, tenzij je het op een later tijdstip wijzigt. Je kunt kiezen uit:

1. Mijn vrienden alleen.
Je bericht wordt alleen gedeeld met je BeReal vrienden.

2. Mijn vrienden + hun vrienden.
Je bericht wordt gedeeld met je BeReal vrienden en hun BeReal vrienden. Beschikbaar als je de feed ‘Vrienden van vrienden’ hebt (alleen in bepaalde regio's).

3. Wereldwijd
Je bericht wordt gedeeld met iedereen op BeReal.


Stel je publiek in bij het plaatsen van een BeReal

  1. Neem je BeReal.
  2. Tik op de optie publiek.
  3. Kies je gewenste publiek.
  4. Tik op 'Verzenden' om je BeReal te posten.


Verander publiek voor een bestaande BeReal

Je kunt de publiek instelling op elk moment na het plaatsen veranderen.

  1. Tik je BeReal aan.
  2. Tik op het menu met drie puntjes in de rechterbovenhoek.
  3. Kies de optie om van publiek te veranderen.
  4. Boor je gewenste publiek aan.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1576 van 2980