Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Vrienden van Vrienden

De feed Vrienden van Vrienden biedt je een gemakkelijke manier om je beste vrienden en familie die BeReal al gebruiken te ontdekken.

Als je ervoor kiest om een bericht te plaatsen in de feed Vrienden van Vrienden, wordt je bericht gedeeld met jouw BeReal vrienden en hun BeReal vrienden. Om het eerlijk te houden en in overeenstemming met de waarden van BeReal, moet je een bericht plaatsen op de feed van Vrienden van Vrienden om de feed te kunnen bekijken.

Friends of Friends 2.png 

Je kunt boven elke BeReal wederzijdse vrienden bekijken. Tik op de zichtbare gemeenschappelijke vrienden om de volledige lijst te bekijken.

Om het profiel van een vriend te bekijken, tik je op hun gebruikersnaam boven een BeReal. Van daaruit kun je een uitnodiging naar een vriend sturen door op de optie Toevoegen te tikken.

Je kunt reageren op BeReal in de Vrienden van Vrienden feed met RealMoji maar je kunt geen reacties achterlaten of bekijken.

 

Deel naar de Vrienden van Vrienden feed bij het plaatsen van een BeReal

  1. Neem je BeReal.
  2. Tik op de optie publiek.
  3. Selecteer 'Mijn vrienden + hun vrienden'.
  4. Tik op 'Verzenden' om je BeReal te posten.

 

Deel naar de Vrienden van Vrienden feed voor een bestaande BeReal

Je kunt de instelling publiek op elk moment na het plaatsen wijzigen.

  1. Tik je BeReal aan.
  2. Tik op het menu met drie puntjes in de rechterbovenhoek.
  3. Kies de optie om het publiek te wijzigen.
  4. Selecteer 'Mijn vrienden + hun vrienden'.

Lees meer over hoe je het publiek kunt veranderentijdens het plaatsen en na het plaatsen.  Onthoud dat het door jou gekozen publiek wordt opgeslagen voor toekomstige posts, tenzij je het op een later moment aanpast.

 

Verwijder een gebruiker uit je Vrienden van Vrienden feed

Je kunt een wederzijdse vriend permanent uit je Vrienden van Vrienden feed verwijderen door op de 'X' in de rechterbovenhoek van hun BeReal te tikken. Hiermee verwijder je ze ook uit je vrienden suggesties.

Je kunt een gebruiker op elk moment weer laten zien.

  1. Ga naar je profiel.
  2. Tik op het menu met drie puntjes in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op ‘Privacy’.
  4. Tik op ‘Verborgen gebruikers’.
  5. Tik op de 'X' naast de gebruiker die je weer wilt zien.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 747 van 2346