Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Als je getagd bent in een BeReal bericht, kun je het opnieuw delen om die speciale momenten opnieuw te beleven met je vrienden.

Je kunt berichten zien waarin je bent getagd, zelfs als je niets hebt gepost.

Als je vandaag nog geen BeReal hebt gepost en je deelt een BeReal die op tijd is gepost, dan krijg je Bonus BeReal! Een BeReal niet op tijd genomen en nog niet gepost? Je kunt je eigen berichten niet plaatsen.

Een BeReal opnieuw delen

Onthoud dat je maximaal drie BeReal per melding kunt hebben, inclusief Bonus BeReal en opnieuw gedeelde BeReal.

  1. Ga naar de BeReal.
  2. Tik op de optie om opnieuw te delen.
  3. Kies het publiek, de locatie en bevestig.
  4. De opnieuw gedeelde BeReal verschijnt als een van je BeReal.

Opnieuw gedeelde BeReal verschijnt in Jouw herinneringen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 377 van 849