Hoppa till huvudinnehållet

Vänners vänner

I flödet Friends of Friends kan du på ett enkelt sätt upptäcka dina närmaste vänner och familj som redan finns på BeReal.

När du väljer att publicera inlägg i Vänners vänner-flödet delas ditt inlägg med dina BeReal-vänner och deras BeReal-vänner. För att hålla allt rättvist och i överensstämmelse med BeReal's värderingar, måste du posta till Vänners vänner-flödet för att visa flödet.

Friends of Friends 2.png 

Du kan se gemensamma vänner ovanför varje BeReal. Tryck på de synliga gemensamma vännerna för att utforska hela listan.

För att se profilen för en väns vän, tryck helt enkelt på deras Användarnamn ovanför en BeReal. Därifrån kan du skicka en väninbjudan med bara ett klick genom alternativet "Lägg till".

Du kan reagera på BeReal i Vänners vänne -flödet med RealMoji men kan inte lämna eller visa kommentarer.

 

Dela till Vänners vänner-flödet när du publicerar en BeReal:

  1. Ta din BeReal.
  2. Tryck på alternativet publik.
  3. Välj "Mina vänner + deras vänner".
  4. Tryck på "skicka" för att skicka din BeReal.

 

Dela till Friends of Friends-flödet för en befintlig BeReal

Du kan ändra inställningen för publik när som helst efter publiceringen.

  1. Tryck på din BeReal.
  2. Tryck på menyn med tre punkter i det övre högra hörnet.
  3. Välj alternativet för att ändra publik.
  4. Välj "Mina vänner + deras vänner".

Läs mer om hur du ändrar publik  när du publicerar samt efter publicering. Kom ihåg att din valda publik sparas för framtida inlägg om du inte ändrar den vid ett senare tillfälle.

 

Ta bort en användare från ditt Friends of Friends-flöde

Du kan permanent ta bort en gemensam vän från att visas i ditt Friends of Friend-flöde genom att trycka på "X" i det övre högra hörnet av deras BeReal. Detta kommer också att ta bort dem från dina vänförslag.

Du kan när som helst visa en dold användare.

  1. Gå till din profil.
  2. Tryck på menyn med tre punkter i det övre högra hörnet.
  3. Tryck på "integritet".
  4. Tryck på "dolda användare".
  5. Tryck på "X" bredvid den användare du vill visa.
Var denna artikel till hjälp?
1007 av 3271 tyckte detta var till hjälp