Hoppa till huvudinnehållet

Om du har blivit taggad i ett inlägg på BeReal kan du dela det igen för att återuppleva de där speciella ögonblicken med dina vänner.

Du kan se inlägg där du har blivit taggad även om du inte har publicerat dessa.

Om du inte har lagt upp någon BeReal idag och delar vidare en BeReal som har lagts upp i tid, kommer du att få en Bonus BeReal! Delat vidare en BeReal som inte togs i tid och inte har lagts upp ännu? Du kommer inte att kunna lägga upp din egen.

Dela vidare en BeReal

Kom ihåg att du kan ha högst tre BeReal per meddelande, inklusive Bonus BeReal och BeReal som delats på nytt.

  1. Gå till BeReal.
  2. Tryck på alternativet för att dela vidare.
  3. Välj publik, plats och bekräfta.
  4. Den BeReal du har delat vidare kommer att visas som en av dina BeReal.

BeReal som du har delat vidare kommer att visas i Dina Minnen.

Var denna artikel till hjälp?
386 av 891 tyckte detta var till hjälp