Hoppa till huvudinnehållet

Alla kan se din profilbild, både dina vänner och folk du inte är vän med. Det hjälper dina vänner att känna igen dig. Helst ska du vara den enda personen på bilden. Om du använder en bild där du är tillsammans med andra bör du dock först be om deras tillstånd.

Lägga till eller ändra din profilbild

iOS

  1. Gå till din profil.
  2. Tryck på din profilbild för att öppna sidan ”Redigera profil”.
  3. Tryck på din profilbild igen.
  4. Välj dagens BeReal, en bild från ditt galleri eller ta ett foto.

Android

  1. Gå till din profil.
  2. Tryck på ikonen med tre punkter för att gå till Inställningar.
  3. Tryck på din profilbild för att öppna sidan ”Redigera profil”.
  4. Tryck på ”Uppdatera profilbild”.
  5. Välj dagens BeReal, en bild från ditt galleri eller ta ett foto.

Ta bort din profilbild

iOS

  1. Gå till din profil.
  2. Tryck på din profilbild för att öppna sidan ”Redigera profil”.
  3. Tryck på din profilbild igen.
  4. Tryck på ”Ta bort profilbild”.

Android

  1. Gå till din profil.
  2. Tryck på ikonen med tre punkter för att gå till Inställningar.
  3. Tryck på din profilbild för att öppna sidan ”Redigera profil”.
  4. Tryck på ”Uppdatera profilbild”.
  5. Välj ”Ta bort profilbild”.
Var denna artikel till hjälp?
858 av 1516 tyckte detta var till hjälp