Hoppa till huvudinnehållet

Dela och ladda ner minnen

Du kan dela dina minnen med dina vänner utanför BeReal.

Dela ett minne

  1. Gå till din profil.
  2. Under "Dina minnen" trycker du på "Visa alla mina minnen".
  3. Tryck på den BeReal du vill dela.
  4. Dela din BeReal med hjälp av delningsikonerna längst ner på skärmen.

Ladda ner ett minne

  1. Gå till din profil.
  2. Under "Dina minnen" trycker du på "Visa alla mina minnen".
  3. Tryck på den BeReal du vill ladda ner.
  4. Tryck på menyn med tre prickar uppe till höger.
  5. Tryck på alternativet att lägga till i foton.

 

Ett tips! Det är inte möjligt att ladda ner alla dina minnen på en gång.

Var denna artikel till hjälp?
1957 av 3912 tyckte detta var till hjälp