Hoppa till huvudinnehållet

Dina minnen är en samling av dina tidigare BeReal-inlägg. Ingen annan än du kan se dina minnen, inte ens dina BeReal-vänner.

Minnen visas på din profil och är aktiverade som standard. RealMojis och kommentarer sparas inte i minnen. Tryck på "Visa alla mina minnen" på din profil för att se dina tidigare BeReal-inlägg. När du tittar på ett minne kan du välja att dela, ladda ner eller radera det genom att trycka på mer-ikonen uppe till höger. Om du raderar dagens minne raderas inte dagens BeReal-inlägg.

Inaktivera/aktivera dina minnen

  1. Gå till din profil.
  2. Tryck på alternativet Mer längst upp till höger för att komma in i inställningarna.
  3. Tryck på "Minnen".
  4. Tryck antingen på "Inaktivera och ta bort minnen" eller "Aktivera minnen".
  5. Bekräfta ditt val.

Om du inaktiverar dina minnen raderas alla dina minnen för alltid. Säg inte att vi inte varnade dig!

 

Läs våra artiklar om felsökning om du har problem med dina minnen.

Var denna artikel till hjälp?
29114 av 50804 tyckte detta var till hjälp