Hoppa till huvudinnehållet

Med inställningen Publik kan du bestämma vem som kan se din BeReal. Din valda Publik-inställning sparas för framtida inlägg om du inte ändrar den senare. Du kan välja mellan:

1. Endast mina vänner
Ditt inlägg delas endast med dina BeReal-vänner.

2. Mina vänner + deras vänner
Ditt inlägg delas med dina BeReal-vänner och deras BeReal-vänner. Tillgänglig om du har feedet "Vänners vänner" (endast vissa regioner).

3. Global
Ditt inlägg delas med alla på BeReal.


Inställ din "Publik" när du publicerar en BeReal

  1. Ta din BeReal.
  2. Tryck på alternativet Publik.
  3. Välj din önskade Publik.
  4. Tryck på Skicka för att skicka din BeReal.


Ändra Publik för en befintlig BeReal

Du kan ändra inställningen för Publik när som helst efter att du har publicerat din post.

  1. Tryck på din BeReal.
  2. Tryck på menyn med tre punkter i det övre högra hörnet.
  3. Välj alternativet för att ändra Publik.
  4. Tryck på din önskade Publik.
Var denna artikel till hjälp?
1546 av 2914 tyckte detta var till hjälp