Hoppa till huvudinnehållet

Dela med dig av din plats

Genom att dela din plats kan dina vänner se var du tog din BeReal. Som standard är delning av plats avstängd, men när den väl är aktiverad kommer din plats att visas i framtida BeReal-inlägg om den inte är avstängd.

Slå på/av din plats - iOS:

  1. Ta din BeReal.
  2. Tryck på platsikonen ovanför "Skicka".
  3. Tryck på alternativet för att aktivera eller inaktivera din plats.
  4. Tryck på "Skicka" för att skicka din BeReal.

Slå på/av din plats - Android:

  1. Ta din BeReal.
  2. Tryck på platsikonen ovanför "Skicka".
  3. Välj om du vill dela din exakta plats eller om du vill stänga av din plats.
  4. Tryck på "Skicka" för att skicka din BeReal.

 

Det säger sig självt, men dela bara med dig av din plats om du känner dig bekväm med att göra det. Kom ihåg att det bara visar var du tog din BeReal när du delar din plats.

Var denna artikel till hjälp?
4848 av 5904 tyckte detta var till hjälp